Szállítási információk

Szállítási információk

Személyes átvétel: Üzletünk nyitvatartási idejében, egyeztetett időpontban (díjmentes). Fizetés készpénzben vagy előre utalással!                         

A küldemények címre történő kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, kivétel a Gyöngyösön belüli kiszállítás, ezeket saját magunk végezzük.
A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a visszaigazolási folyamat során. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon vagy a futárszolgálat weboldalán: Royal-Futár
A futárszolgálat szállítója a megrendelt terméket a megrendelő címére szállítja, a lakásba beviszi, kicsomagolja, a készülék sértetlenségét ellenőrzi.

Prémium kiszállítás: Díjmentes emeletre szállítás, a megrendelő előzetes kérésére a csomagoló anyagok és a régi készülék elszállítása.

A készülék ellenértékét átvételekor a futárnak vagy üzletünkben a webáruház munkatársának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza.

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál.
Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

Házhoz szállítás díjszabása Magyarország területén

  • 0 - 25 kg között:         1990 Ft
  • 25 kg felett:                 3990 Ft
  • Gyöngyös területén belül INGYENES* házhozszállítás
  • Bruttó 200.000-Ft. felett Magyarország területén DÍJTALAN
  • Amerikai típusú hűtőszekrények kiszállítási díjának megállapítása külön egyeztetés alapján történik ( lépcső, emelet, egyéb megközelíthetőség)

* A Gyöngyösön belüli INGYENES házhozszállítás a készülékek kapuig  történő szállítására vonatkozik, az általunk megadott és egyeztetett időpontban. Amennyiben nehezen megközelíthető helyre, emeletre kell a készüléket vinni, annak külön költségvonzata lehet. Kollégánk a kiszállítást egyedül végzi, ezt kérjük figyelembe venni! A szolgáltatás igénybe vételéhez válasszák a „Személyes átvétel üzletünkben” menüpontot, és a megjegyzésben tüntessék fel házhozszállítási igényüket!